بازدیدهای محتوا : 111903

سومين جشن تكليف فرزندان كاركنان و اساتيد دانشگاه آزاد اسلامي مشهد برگزار شد چاپ نامه الکترونیک
شنبه ۱۹ فروردين ۱۳۹۱ ساعت ۰۶:۲۹

آئین نمادین جشن تکلیف فرزندان اساتید و کارکنان واحد مشهد با حضور  مسئولين دانشگاه  و خانواده هاي ايشان در مجتمع علوم انساني دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار گرديد .
اين آئين كه به‌ همت ستاد اقامه نماز واحد مشهد برگزار شد ،  تعداد 35 نفر از فرزندان دختر و پسر كاركنان و اساتيد دانشگاه آزاد اسلامی مشهد طي مراسمي به شكرانه تشرف به تكليف الهي نماز شكر را در محل مسجد حضرت مهدي (عج) مجموعه فرهنگي به جماعت اقامه كردند و با نثار گل بر مزار شهداي گمنام مجموعه فرهنگي ، رسيدن به سن تكليف خود  را در سالن اجتماعات مجتمع علوم انساني اين  واحد دانشگاهي جشن گرفتند.

دكتر حسين احمري معاون فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد  هدف از برگزاری اين مراسم را ترغيب و تشويق نوجوانان در اجرای احكام الهی و اعتلای فرهنگ نماز برشمرد و گفت : خانواده در تربيت ديني  فرزندان نقش مهمي  دارد .
وي در رابطه با وظيفه والدين نسبت به فرزندان و وظيفه فرزندان در قبال پدر و مادر مطالبي ايراد نمود و تاكيد كرد :  فرزندان بايد با احسان و نيکي و نهايت احترام با والدين خود رفتار نمايند .
در ادامه حجه الاسلام بابازاده مسئول ستاد اقامه نماز واحد مشهد به ارائه گزارشي از ستاد اقامه نماز دانشگاه پرداخت و گفت :  در راستاي اهتمام جدي مسئولين دانشگاه بويژه رياست دانشگاه به مسائل فرهنگي و تربيتي ،  اين سومين جشن تكليفي است كه در اين واحد دانشگاهي برگزار مي گردد .
گفتني است :  بيان احكام و مسائل شرعي كليدي مانند وضو ، نماز  و...  توسط حجه الاسلام داريني از اساتيد گروه معارف دانشگاه ،  قرائت سوگندنامه جشن تكليف ،  اجراي مسابقه واهداي جوايز به مكلفين از ديگر برنامه هاي اين مراسم بود .
ياد آور مي شود : در اين مراسم از 3  تن از  ائمه جماعات دانشكده هاي دانشگاه و چند تن از فعالان عرصه فرهنگي و نماز و اعضاي هيات امنا مساجد دانشگاه آزاد اسلامي مشهد تجليل بعمل آمد .