بازدیدهای محتوا : 109448

اختتامیه هفتمین نمایشگاه علمی فرهنگی هنری نماز چاپ نامه الکترونیک
يكشنبه ۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ساعت ۱۱:۴۳

با معرفي آثار برتر
هفتمين نمايشگاه علمي فرهنگي هنري نماز منطقه 9 دانشگاه آزاد اسلامي به كار خود پايان داد
هفتمين نمايشگاه علمي فرهنگي هنري نماز منطقه 9 دانشگاه آزاد اسلامي مشهد كه از دهم ارديبهشت ماه به ميزباني واحد مشهد برپا گرديده بود ، درتاریخ 13/2/1390 با معرفي افراد برتر در محل سالن اجتماعات مجموعه فرهنگي اين دانشگاه  به كار خود پايان داد .

مراسم اختتاميه اين نمايشگاه كه با حضور رياست ، معاونين ، مديران و دانشجويان واحد مشهد و همچنين جمعي ازمسئولين دفتر فرهنگ اسلامي  و دانشجويان منطقه 9 دانشگاه همراه بود ، نفرات برتر در هر رشته تقدير شدند .
در اين مراسم دكتر حسين احمري معاون فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد ضمن تقدير از همكاران فرهنگي منطقه 9 دانشگاه ، به اهميت نماز اشاره نمود و گفت : قرآن كليد حل مشكلها و دردها را نماز معرفي مي كند و پيامبر عظيم الشان اسلام نيز نماز را ستون دين مي داند كه اين نشاندهنده تاثيرو نقش  نماز در جامعه ، دنيا و آخرت است .
وي ادامه داد : نماز مي تواند سياست ، ديانت و هم سازندگي اجتماعي را با خود داشته باشد كه نمونه بارز آن درنماز جمعه تجلي پيدا مي كند .
وي با بيان اينكه دانشگاه آزاد اسلامي طي سالهاي متوالي در اقامه و برپايي نماز رتبه هاي متعددي در سطح كشور كسب كرده است  افزود : در بين مناطق دانشگاهي  نيز ،  هر ساله منطقه 9 و بويژه واحد مشهد مقام اول اقامه نماز را به خود اختصاص مي دهد.
در ادامه مصيب بابا زاده مسئول هفتمين نمايشگاه علمي فرهنگي هنري نماز منطقه 9 به ارائه گزارشي از انتخاب آثار برتر پرداخت و در ادامه گفت : در اين نمايشگاه اساتيد ، كاركنان و دانشجويان منطقه 9 دانشگاه در 22 رشته به ارائه آثار پرداختند .
وي اين آثار را شامل مقاله ، كتاب ، پايان نامه ، نقاشي ، خوشنويسي ، تذهيب ، مينياتور، صنايع دستي ، فيلم و عكس، نرم افزار  و ... با محوريت نماز برشمرد و گفت : در تمام اين رشته ها آثار فاخري در زمينه نماز و نيايش به نمايش گذاشته شد .
در پايان اين مراسم از 96 اثر برگزيده اين نمايشگاه تقدير بعمل آمد  .
شايان ذكر است : درمدت برگزاري اين نمايشگاه گروهي از مردم و مسئولين از جمله آيت ا.. معصومي نماينده ولي فقيه در منطقه 9 دانشگاه ،  دكتر حلمي رياست دانشگاه آزاد اسلامي مشهد ، روساي دانشكده ها  و مديران فرهنگي واحد مشهد و جمع كثيري از دانشجويان دانشگاه از اين نمايشگاه كه در محل نمايشگاههاي دائمي مجموعه فرهنگي واحد مشهد برگزار گرديد ،  بازديد نمودند .