بازدیدهای محتوا : 98506

اعلام نتايج دانشجويان شركت كننده در بخش كتبي

شانزدهمين دوره مسابقات قرآن و عترت

توجه:

دانشجويان عزيز ضمن تشكر از شركت در مسابقات، درصورتي كه شرايط  ذيل را دارا مي باشيد جهت دريافت برگ 2 نمره تشويقي، با همراه داشتن كارت شناسايي معتبر  به دفتر فرهنگ اسلامي دانشكده خويش مراجعه فرماييد.

•1.  دانشجوياني كه حداقل امتياز 300 را كسب نموده اند حق استفاده از برگ 2 نمره تشويقي جهت درس آشنايي با قرائت و روانخواني قرآن كريم را دارند.

•2.  فقط! دانشجوياني حق استفاده از برگ 2 نمره تشويقي جهت يكي از دروس گروه معارف اسلامي را دارند كه حداقل نمره 600 را دريافت نموده باشند.

•3.  همانطور كه در روز آزمون نيز اطلاع رساني شد؛ اعلام نتايج بر اساس كد داوطلبي است كه در گوشه راست هر پاسخنامه درج گرديده بود، و لذا براي اطلاع از نتيجه آزمون، دانستن كد داوطلبي براي هر دانشجو ضروري است.

•4.  برگ 2 نمره تشويقي فقط براي يكي از دروس صادر خواهد شد؛ مگر در صورت احراز نمره 600 به بالا كه علاوه بر صدور براي يكي از دروس گروه معارف اسلامي ، مي توان براي درس آشنايي با قرائت و روانخواني قرآن كريم  نيز صادر گردد .

•5.     اين امتياز تا ترم تابستان سال تحصيلي جاري قابل ذخيره است.

•6.  دانشجوياني كه در بخش شفاهي مسابقات شركت نموده اند جهت دريافت برگ تشويقي به كانون قران وعترت مراجعه نمايند.

كانون قرآن وعترت دانشگاه

مشاهده نتايج مسابقات قرآن